Martijn Peperkamp
Martijn Peperkamp

Meer over Solid Wood Meubelmakerij.

Solid Wood Meubelmakerij is een klein eenmansbedrijf,  waarin stijlvol ontwerp en vakkundige uitvoering centraal staan, met vanzelfsprekend, een voorkeur voor de schoonheid van massief hout.

Gevestigd in een eigenhandig gerenoveerd, statig 18eeeuws rijksmonument in hartje binnenstad van Hoorn, Noord-Holland, is Solid Wood hèt adres voor het droominterieur wat u graag wilt verwezenlijken, de restauratie van uw pand tot in alle authentieke details, of dat éne speciale meubel waar u al zo lang naar op zoek bent maar nergens hebt kunnen vinden of laten realiseren.

Solid Wood beheerst de uitvoering van meubels in alle mogelijke stijlen, levert in allerlei mogelijke houtsoorten of andere materialen en verzorgt interieurprojekten op maat.

Ook voeren wij restauraties uit van antieke of andere bestaande meubelen, herstellen  beschadigingen aan meubilair en politoeren, lakken, beitsen of zetten ze opnieuw in de was.

Uiteraard verzorgen wij ook verbouwingen, groot of klein, volledige keukens, houten vloeren, trappen, deuren, luiken, kozijnen en allerhande timmerwerk, badkamers: kortom, alles wat uw huis nodig heeft.

Afhankelijk van de grootte van het project werkt Solid Wood eventueel samen met gewaardeerde collega’s in elke discipline: timmerwerk, metselwerk, stucwerk, tegelwerk, loodgieterswerk, installatiewerk, kitwerk e.d.

Heeft u vragen over de mogelijkheden op het gebied van materiaalkeuze en ontwerp?  Solid Wood staat u graag te woord en helpt u de juiste keuze te maken.

Laat u verrassen door onze ideeën en vakmanschap, tegenwoordig is (bijna) alles mogelijk.

 

Wie zit er achter Solid Wood? Laat ik me even voorstellen! Mijn naam is Martijn Peperkamp en ik ben ruim 20 jaar werkzaam als zelfstandig meubelmaker, na  een 4-jarige opleiding aan het Hout-en Meubileringscollege in Amsterdam te hebben voltooid in 1997.Solid Wood meubelmakerij is  29 april 1998 opgericht als vof met mijn goede vriend en collega Doby van den Berg en is sinds 28 juni 2005 verder gegaan als eenmanszaak.  

Omdat ik een  brede interesse heb in vele verschillende en uiteenlopende stijlen - van design tot antiek en alles wat zich daartussen of daarbuiten begeeft - kan ik in overleg met u vrijwel altijd de juiste, passende oplossing bieden.

Misschien weet u al precies wat u wilt, of misschien laat u zich graag voorlichten wat er zoal mogelijk is. Ik help u graag op weg met mooie, spannende, interessante of gewoon praktische ideeën, die leiden tot het realiseren van het door u gewenste resultaat.

 

Een greep uit de verscheidenheid aan meubelen die wij in overleg met onze klanten hebben ontworpen en in onze meubelmakerij hebben uitgevoerd vindt u uitgebeeld op deze website. U navigeert naar het door u gewenste onderwerp door op het type meubel te klikken.

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden om uw specifieke wensen te realiseren, neem dan contact op met Solid Wood en u ontvangt vrijblijvend een vakkundig advies of desgewenst een offerte.

 

 

 

 

 

  


Laatste werk:


hieronder instagram account plaatsen